S T Ö R R E S Ä L L S K A P
Är ni fler än åtta i ert sällskap?
Då serveras ni våra avsmakningsmenyer. Välj om ni vill ha en full trerättermeny med utvalda förrätter, köttdetaljer och desserter eller om ni vill ha exempelvis en tvårätters. Scrolla ned, gör era val och meddela oss vid bokning. För vegetariska alternativ se våra alternativ på menyn. Glöm inte att meddela oss eventuella allergier vid bokning.
Bokning för er som är fler än åtta
Vi kan tyvärr inte ta emot större bokningar via bokningsformuläret. Boka ert bord på 021 12 35 52 eller via e-post på hej@nombarmat.se
T R E R Ä T T E R S M E N Y
AVSMAKNING PÅ VÅRT SÄTT.
Luta er tillbaka och njut hela kvällen av vår trerättersmeny med mixade smaker. Vi serverar den här menyn på fat så ni kan dela och uppleva alla smaker tillsammans. Har ni inte varit hos oss tidigare ska ni absolut välja den här menyn. (minimum 2 personer)
F Ö R R Ä T T E R
AVSMAKNING AV FÖRRÄTTER
Upplev lite av allt. Köket väljer och blandar olika förrätter och smaker. Serveras på fat. (minimum 2 personer)
Råbiff
Med pepparrot, kavringssmul, kapris, frisésallat, rädisor och krasse
Gravat och sotat rådjursinnanlår
Med syltade kantareller, lingon, granskott, viltvinegrette, jordärtskockschips och enbärsmajonnäs
Kantarelltoast
Med syltad silverlök och parmesan + Kalixlöjrom
Kräftsoppa
Med krondillsaioli, fänkål och västerbottenchips
Taco
Med oxkind, lök, kryddost, jalapeñomajonnäs, majssalsa och koriander
Mini-snackspizza
Med tomat, champinjoner, ost och tryffel
Nom’s ost och chark
Nom’s foccaciamuffins
Med vispat kryddsmör
Vitlöksbröd
Med tomat och basilika + serranoskinka
Friterad blomkål
Med chili och parmesan
Padrones
Nocellaraoliver
2 nävar chips
Med crème fraiche, syltad lök, prästost och gräslök
K Ö T T D E T A L J E R
AVSMAKNING FRÅN GRILLEN
Vår egen favorit. Köket väljer och blandar olika köttdetaljer och tillbehör. Serveras på fat. (minimum 2 personer)
200G OXFILÉ
Välj tillbehör:
Tryffelstuvade rotfrukter
eller
Vintersallad med morot, sallad, endive och silverlök
250G ENTRECÔTE
Välj tillbehör:
Tryffelstuvade rotfrukter
eller
Vintersallad med morot, sallad, endive och silverlök
250G BIFF
Välj tillbehör:
Tryffelstuvade rotfrukter
eller
Vintersallad med morot, sallad, endive och silverlök
250G FLANKSTEK
Välj tillbehör:
Tryffelstuvade rotfrukter
eller
Vintersallad med morot, sallad, endive och silverlök
250G SLAKTARBIFF
Välj tillbehör:
Tryffelstuvade rotfrukter
eller
Vintersallad med morot, sallad, endive och silverlök
250G secreto de iberico
Välj tillbehör:
Tryffelstuvade rotfrukter
eller
Vintersallad med morot, sallad, endive och silverlök
200G NOM'S KORV
Välj tillbehör:
Tryffelstuvade rotfrukter
eller
Vintersallad med morot, sallad, endive och silverlök
T I L L B E H Ö R
Tryffelstuvade rotfrukter
Vintersallad med morot, sallad, endive och silverlök
Rödbetor med getost och honung
Klassiska pommes
BEARNAISESÅS
PORTVINSSÅS
KANTARELLSÅS
DRAGONSMÖR
V A R M R Ä T T E R
Lammrostbiff
Med päron, timjan, morötter, vitlök och smulad getost
Nom’s älgburgare
Med kantareller, kryddost, lök, timjansmajonnäs, sallad och pommes
Öl- och krondillspocherad regnbågsfilé
Med gräddkokt mangold, hummerkroketter, dillflarn, citronkräm och örtsallad
Moules frites
Med grädde, chili, persilja, pommes och aioli
Pappardelle
Med kantareller, parmesan, svartkål och fänkål
BARNMENY UPP TILL 12 ÅR - HAMBURGARE
Med ost, sallad, ketchup och pommes
BARNMENY UPP TILL 12 ÅR - OXFILÉ
Med pommes och bearnaise
D E S S E R T E R
AVSMAKNING AV DESSERTER
Fler desserter är roligare än en. Köket väljer ut smått och gott till er. Servereras på fat. (minimum 2 personer)
AMERIKANSKA PLÄTTAR
Med gransirap, blåbär, maränger, blåbärskräm och glass
HAVTORN
Med smulad brownie, chokladglass, havtornsflarn och vahlronakräm
Äpple- och kardemummapannacotta
Med havre, äppelchips och champagnesorbet
CRÈME BRÛLÉE
Precis som den ska vara
CHOKLADTRYFFEL
Stor smak i litet format
GLASSKULA
En skopa, fråga om kvällens smak
SORBET
En skopa, fråga om kvällens smak
VUXENFIKA
Kaffe, tryffel och 2 cl whiskey eller rom
C H E F ' S T A B L E
NOM'S CHEF'S TABLE
Få en unik upplevelse. Köket ger er en kväll utöver det vanliga med både smaker från vår meny och unika rätter för just er kväll. Allt serveras med utvalda drycker som ger det lilla extra.
Chef’s table bokas minst två veckor i förväg, för minst sex personer.
Pris per person