S T Ö R R E S Ä L L S K A P
Är ni fler än åtta i ert sällskap?
Då serveras ni våra avsmakningsmenyer. Välj om ni vill ha en full trerättermeny med utvalda förrätter, köttdetaljer och desserter eller om ni vill ha exempelvis en tvårätters. Scrolla ned, gör era val och meddela oss vid bokning. För vegetariska alternativ se våra alternativ på menyn. Glöm inte att meddela oss eventuella allergier vid bokning.
Bokning för er som är fler än åtta
Vi kan tyvärr inte ta emot större bokningar via bokningsformuläret. Boka ert bord på 021 12 35 52 eller via e-post på hej@nombarmat.se
S N A C K S
2 nävar chips
Med crème fraiche, syltad lök, prästost och gräslök
Friterad blomkål
Med parmesan och chilidressing
Friterade Padrones
Med flingsalt och parmesan
Noecellaoliver
Nom’s foccaciamuffins
Med vispat kryddsmör
T R E R Ä T T E R S M E N Y
AVSMAKNING PÅ VÅRT SÄTT.
Luta er tillbaka och njut hela kvällen av vår trerättersmeny med mixade smaker. Vi serverar den här menyn på fat så ni kan dela och uppleva alla smaker tillsammans. Har ni inte varit hos oss tidigare ska ni absolut välja den här menyn. (minimum 2 personer)
F Ö R R Ä T T E R
AVSMAKNING AV FÖRRÄTTER
Upplev lite av allt. Köket väljer och blandar olika förrätter och smaker. Serveras på fat. (minimum 2 personer)
Råbiff på flankstek
Med majssalsa, koriander, syltad chili, riven cheddarost och friterad lök
Tacos
Med krispig kyckling, isbergsallad, majschutney, avocado och het lök
Gratinerade kräftor
Med citron, aioli och bröd
Tonfiskcarpaccio
Med sesam, krasse, syltad ingefära och lime- och wasabikräm
Räk- & rökt laxtoast
På brioche med stenbitsrom, dill och citron
Bakad purjolök
Med svartrot, valnötter, aioli och friterad purjolök
VITLÖKSBRÖD
Med basilikamarinerade tomater + serranoskinka
OST & CHARK
K Ö T T D E T A L J E R
AVSMAKNING FRÅN GRILLEN
Vår egen favorit. Köket väljer och blandar olika köttdetaljer och tillbehör. Serveras på fat. (minimum 2 personer)
1KG T-BENSTEK
Biff och oxfilé på benet
Välj tillbehör:
Timjan- och oreganorostad bakpotatis
eller
Sallad med oliver, gurka, rödlök och fetaost
200G OXFILÉ
Välj tillbehör:
Timjan- och oreganorostad bakpotatis
eller
Sallad med oliver, gurka, rödlök och fetaost
250G ENTRECÔTE
Välj tillbehör:
Timjan- och oreganorostad bakpotatis
eller
Sallad med oliver, gurka, rödlök och fetaost
200G BIFF
Välj tillbehör:
Timjan- och oreganorostad bakpotatis
eller
Sallad med oliver, gurka, rödlök och fetaost
250G FLANKSTEK
Välj tillbehör:
Timjan- och oreganorostad bakpotatis
eller
Sallad med oliver, gurka, rödlök och fetaost
200G RIBS - IBERICO
Välj tillbehör:
Timjan- och oreganorostad bakpotatis
eller
Sallad med oliver, gurka, rödlök och fetaost
200G NOM'S KORV
Välj tillbehör:
Timjan- och oreganorostad bakpotatis
eller
Sallad med oliver, gurka, rödlök och fetaost
T I L L B E H Ö R
Sallad med oliver, gurka, rödlök och fetaost
Tomatsallad med lök, balsamico och persilja
Timjans- och oreganorostad bakpotatis
POMMES
RÖDVINSSÅS
BEARNAISESÅS
ROSMARINSMÖR
AIOLI
V A R M R Ä T T E R
75 gradig Ibericokarré
Med rostad vitlökskräm, paprika, fänkål, confiterad plommontomat och timjanssky
HAMBURGARE
Med pepparost, sallad, tomat, lök, kryddig oxbringa och jalapeñodressing
SKREIRYGG
Med pepparrotssmör, citron, räkor, sparrispotatis, dill och sockerärtor
STEKT HAVSABORRE
Med soyabönor, misostuvad blomkål, citrongelé och salsa verde
Gnocchi
Med mozzarella, basilika, tomater, cocktailkapris och parmesan
BARNMENY UPP TILL 12 ÅR - HAMBURGARE
Med ost, sallad, ketchup och pommes
BARNMENY UPP TILL 12 ÅR - OXFILÉ
Med pommes och bearnaise
D E S S E R T E R
AVSMAKNING AV DESSERTER
Fler desserter är roligare än en. Köket väljer ut smått och gott till er. Servereras på fat. (minimum 2 personer)
Éclair
Med choklad, pistage och pistageglass
Persikor
Med mynta, vaniljyoghurt, hallon, havre och honung
Vit chokladbavaroise
Med färska bär, maränger och syltsås
CRÈME BRÛLÉE
Precis som den ska vara
TRYFFEL
Stor smak i litet format
GLASSKULA
SORBET
VUXENFIKA
Kaffe, tryffel och 2 cl whiskey eller rom
C H E F ' S T A B L E
NOM'S CHEF'S TABLE
Få en unik upplevelse. Köket ger er en kväll utöver det vanliga med både smaker från vår meny och unika rätter för just er kväll. Allt serveras med utvalda drycker som ger det lilla extra.
Chef’s table bokas minst två veckor i förväg, för minst sex personer.
Pris per person